Gå direkt till innehåll
Jump Club segrade i Folksam Elitallsvenska

Bild -

Jump Club segrade i Folksam Elitallsvenska

Jump Club RF med Kajsa Björe, Amanda Landeblad, Alice Tapper, Filippa Enmark, Emma Emanuelsson, lagledare Ola Torstenson, show director Jana Wannius, Charlotte Palmstierna, Svenska Ridsportförbundet och Ann Andersson, Folksam.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Roland Thunholm
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 5184 x 3456, 10,5 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Josefin Sasse

Josefin Sasse

Presskontakt Presschef 079-143 11 63
Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Relaterat innehåll

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden