Gå direkt till innehåll
Peder Fredricson vann Longines Global Champions Tour Stockholm 2019. Missa inte chansen att se toppryttarna inta Stockholm Stadion igen. På onsdag släpps biljetterna till 2020 års evenemang. Foto: Alida Säflund/LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week
Peder Fredricson vann Longines Global Champions Tour Stockholm 2019. Missa inte chansen att se toppryttarna inta Stockholm Stadion igen. På onsdag släpps biljetterna till 2020 års evenemang. Foto: Alida Säflund/LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week

Pressmeddelande -

Biljettsläpp till Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week

Den 27 november släpps biljetterna till sommarens stora hästfest i Stockholm.

Det blir sport i världsklass hela helgen när den internationella stortävlingen Longines Global Champions Tour och Global Champions League kommer tillbaka till Sverige. Den 12-14 juni blir det en fullspäckad helg där du kan följa allt från de största internationella världsstjärnorna till våra svenska framtidshopp på den anrika arenan Stockholm Stadion.

– Det är väldigt roligt att för andra året få välkomna världens bästa ryttare och hästar till Stockholm och Sverige. Att kunna bjuda vår publik på sport i absolut världsklass känns fantastiskt och vi välkomnar publiken till tre fullspäckade dagar på Stockholm Stadion, säger Sara Johansson, tävlingsledare.

Utöver LGCT och lagtävlingen GCL fortsätter konceptet Stockholm Horse Week att utvecklas och flera spännande nyheter kommer att presenteras inom kort. En av målsättningarna med Stockholm Horse Week är att skapa en plattform och ett utbud av fler tävlingar bland annat genom ett ökat fokus på unga ryttare. Det kommer också att arrangeras föreläsningar och olika aktiviteter för hela familjen samt finnas tillfälle till god mat, mingel och shopping.

– Efter första årets succé jobbar vi nu på att utveckla programmet ytterligare ett snäpp och kommer inom kort att kunna presentera flera spännande nyheter, säger Johan Pagerup, VD Stockholm Horse Week.

Nytt för i år är att det finns möjlighet att köpa en premiumbiljett till evenemangets samtliga dagar. Man får då uppleva den magiska stämningen på arenans bästa sittplatser. Man får också utnyttja en egen ”fast track” i entrén samt får tillgång till en egen bar i anslutning till läktaren.

Läs mer om evenemanget: globalchampions.se

Biljetterna till LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week släpps den 27 november. Evenemanget genomförs av Stockholm Horse Week i nära samarbete med Stockholm stad.

Kontakt:
Sara Johansson, tävlingsledare Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week
Tel 070-969 63 62
Mail sara.johansson@globalchampions.se

Ämnen

Taggar


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Presskontakt

Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Relaterat material

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm