Gå direkt till innehåll
Biljettsläpp till Ryttargalan 2014

Pressmeddelande -

Biljettsläpp till Ryttargalan 2014

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS FEST! - Nu släpps biljetterna till Ryttargalan

För andra året flyttar Ryttargalan in på anrika Berns i Stockholm. En gala med guldkant i gyllene salen som hyllar kraften i ridsporten och årets prestationer.
Nytt för året är att galan tv-sänds. Idag släpps biljetterna. Antalet platser är begränsat.

Välkommen till en medryckande helkväll bland glada hästvänner. Kvällen innan nya Sweden International Horse Show på Friends Arena drar igång får ryttare och hästvänner chansen att värma upp hästfesten med glammig gala på Berns salonger i Stockholm.
- Där var vi förra året också och det blev en väldigt bra känsla. Berns ger en festlig inramning som blev väldigt uppskattad av alla, säger Svenska Ridsportförbundets marknadschef Camilla Sand.

Ryttargalan som är en tradition med sju år på nacken, hyllar årets höjdare och prestationer inom ridsporten. Förra året instiftades ett nytt pris, Årets eldsjäl, som engagerade ridsportsverige och får en given uppföljare i år.

En av årets nyheter är att galan kommer att tv-sändas. Horse1 sänder ett program i efterhand, troligen runt jul.
- Det blir intervjuer från röda mattan och höjdpunkter från prisutdelningen. Vi kommer också att lyfta fram vissa priskategorier lite extra berättar Camilla Sand.

- Vi tycker det är viktigt att uppmärksamma framgångarna inom svensk ridsport och är glada för möjligheten att visa galan for alla som inte kan närvara på Berns säger Timothy Smart, VD och grundare av Horse1.

Ryttargalan arrangeras i samarbete med Volkswagen, ATG, Agria Djurförsäkringar, Resia, Horse1, Equi Tours, Tidningen Ridsport samt Berendsen, Strokirk Landströms och Hässelby Blommor.

Fakta Ryttargalan
Tid: 26 november 17.30
Biljetter bokar du här senast 31 oktober
Pris: 1 495 kr inkl moms
Inkluderar: Trerätters galameny och en medryckande och oförglömlig kväll
Minimiålder: 18 år
Klädsel: Mörk kostym

Ackreditering till Ryttargalan bifogas. Representanter för media som önskar deltaga i Ryttargalans middag mm köper biljett.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Kontakter

Josefin Sasse

Josefin Sasse

Presskontakt Presschef 079-143 11 63
Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Relaterade event

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden