Gå direkt till innehåll
Foto: SJ Presstjänst
Foto: SJ Presstjänst

Pressmeddelande -

Ridsporten reser med Resia

Svenska Ridsportförbundet och Resia förlänger avtalet och kommer att fortsätta det goda samarbetet som inleddes 2013.

- Vi vill gärna vara med och stötta svensk idrott, och traditionellt sett är ridsporten väldigt stark inom vår målgrupp, säger Ingela Schönning, Chief Brand Officer på Resia.

Resia är officiell partner till Svenska Ridsportförbundet och har ett helhetsansvar för de resor som förbundets förtroendevalda och anställda gör i tjänsten.

- Inom ridsporten blir det en hel del resor för aktiva, förtroendevalda och personal så det är värdefullt för oss att ha en resebyrå som kan hitta så prisvänliga och flexibla resor som möjligt, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

- Det spar mycket tid och Resia hjälper oss även att följa upp vår resepolicy och undvika dolda resekostnader så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet, tillägger Camilla.

Ridsport är en av världens mest jämställda sporter där män och kvinnor tävlar på lika villkor, och forskning visar att de svenska stallen är plantskolor för morgondagens ledare.
- Det är ett värdefullt sammanhang för oss att synas i även som arbetsgivare, säger Ingela Schönning.

Som en del i samarbetet delar Resia även ut pris till Årets Eldsjäl inom Ridsporten. Det är ett pris som är instiftat för att få möjlighet att synliggöra och lyfta fram en del av det arbetet som görs i det tysta inom ridsporten. I år är det Jeanette ”Nettan” Flensburg från Trosa Ridsällskap som utsetts till Årets eldsjäl inom ridsporten. Vid Ryttargalan den 28 november i Stockholm får hon ta emot en resecheck på 20 000 kronor av Resias Eva Moen Adolfsson, CEO Resia Travel Group.

Kontakt
Camilla Sand, Marknadschef Svenska Ridsportförbundet, camilla.sand@ridsport.se , 0220-456 76
Ingela Schönning, Chief Brand Officer på Resia, ingela.schonning@resia.se , 0761-10 97 36

Ämnen

Kategorier


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Kontakter

Josefin Sasse

Josefin Sasse

Presskontakt Presschef 079-143 11 63
Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden