Gå direkt till innehåll
Ryttarstjärnor i satsning kring säkerhet - påminnelse

Pressmeddelande -

Ryttarstjärnor i satsning kring säkerhet - påminnelse

Den 29 oktober gästar en tung trio och tre generationer ryttarstjärnor manegen på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik för att sprida kunskap om hästar, ridning och säkra grepp. ”Säker med häst on Tour” arrangeras av Svenska Ridsportförbundet och Folksam.

Medverkar gör några av Sveriges – och världens – bästa ryttare: Fredrik Jönsson, VM-silvermedaljör i hoppning, Jan Jönsson, professor i ridkonst och olympisk bronsmedaljör i fälttävlan, samt Ingemar Hammarström, EM-guldmedaljör i ponnyhoppning.

Läs mer i bifogad pressinformation nedan

Välkommen att träffa ryttarna!
17.00 inleder vi med mingel med möjlighet för både publik och media att möta våra ryttarprofiler. Vi bjuder på enklare mat och riggar en kul kunskapstävling med grymma priser.

Clinicen startar 18.00 och pågår till cirka 20.00. Den kommer även att webbsändas.
Vänligen boka intervjuer med ryttarna via Margareta Borg, Svenska Ridsportförbundet, 0709-795633, margareta.borg@ridsport.se

Stiernhööksgymnasiet, Masvägen 15, 795 32 Rättvik

Ämnen

Kategorier

Regioner


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Kontakter

Margareta Borg

Margareta Borg

Pressansvarig Ridskola/breddfrågor, Ryttargalan 0220-456 33

Relaterat innehåll

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 71 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden