Gå direkt till innehåll
Svenska Ridsportförbundet och Resia fortsätter samarbetet

Pressmeddelande -

Svenska Ridsportförbundet och Resia fortsätter samarbetet

Svenska Ridsportförbundet och Resia fortsätter sitt samarbete. Samarbetet innebär att Resia är Svenska Ridsportförbundets resebyrå och att Resia är en officiell partner till förbundet.

- Inom ridsporten är vi ofta på resande fot, så det är mycket värdefullt att ha en resebyrå med kompetent och engagerad personal som officiell partner. Vi är väldigt glada över att Resia vill fortsätta tillsammans med oss, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

Resia är en av Nordens största resebyråkedjor med ett brett utbud av såväl affärs- som semesterresor. Resia har hand om de resor som Svenska Ridsportförbundets förtroendevalda och anställda gör i tjänsten.

- Vi är väldigt nöjda med våra tre första år tillsammans med Svenska Ridsportförbundet och ser fram emot fortsättningen. Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott idag, och vi tycker att det är viktigt att vara med och stötta den. Vi har också många medarbetare inom Resia som är engagerade i sporten, så vi brinner lite extra för det här samarbetet, säger Eva Moen Adolfsson, Koncernchef på Resia Travel Group.

Resia syns tillsammans med förbundet i olika sammanhang, bland annat på Ryttargalan där Resia står värd för priskategorin Årets Eldsjäl.

- Att dela ut ett pris för Årets Eldsjäl på Ryttargalan ger oss möjlighet att lyfta fram dem som gör det stora arbetet i det tysta och just det arbete är så viktigt inom svensk ridsport. Det känns extra roligt att få dela ut priset tillsammans med Resia, säger Camilla Sand.

Det fortsatta avtalet löper över tre år.

Kontakt
Eva Moen Adolfsson, VD Resia AB, eva.moen@resia.se
Ingela Schönning, Kommunikationschef Resia AB, ingela.schonning@resia.se
Lotta Amnestål, Informationschef Svenska Ridsportförbundet lotta.amnestal@ridsport.se

Årets Eldsjäl 2014 - Carolina Mörk, Gripens Ryttarförening
Årets Eldsjäl 2015 - Ingela Axelsson, Hagfors-Uddeholms Ridklubb

Ämnen

Kategorier


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Kontakter

Josefin Sasse

Josefin Sasse

Presskontakt Presschef 079-143 11 63
Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Relaterat innehåll

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden