Gå direkt till innehåll
Peder Fredricson kommer att vara på plats tillgänglig för frågor vid torsdagens pressträff. Foto: LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week
Peder Fredricson kommer att vara på plats tillgänglig för frågor vid torsdagens pressträff. Foto: LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week

Pressmeddelande -

Välkommen på pressträff på Stockholms Stadion på torsdag!

Inför LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week kommer en pressträff anordnas där det finns möjlighet att träffa några av de svenska ryttarna som rider femstjärnigt under helgens tävlingar på Stockholms Stadion.

Torsdagens pressträff är det enda anordnade tillfället att ställa frågor till ryttarna under helgen (utöver de träffar som anordnas för ryttare som placerar sig i topp) och är en av få möjligheter att träffa våra svenska toppryttare innan sommarens stora mästerskap!

torsdag efter warmup-klasseen, kring klockan 19:15, kommer pressträffen arrangeras i loungedelen på VIP:en som ligger nära framhoppningen. Förbundskapten Henrik Ankarcrona kommer också vara på plats tillgänglig att svara på era frågor.

Kontakt:

Sara Johansson
Sportchef SHW
sara.johansson@globalchampions.se
+46709696362

Ellinor Eke-Göransson
Pressansvarig Svenska Ridsportförbundet
ellinor.eke-goransson@ridsport.se
+46720774299

Floss Bish-Jones
Pressansvarig Global Champions
floss@globalchampionstour.com
+31(0)402069111

SVT sänder, likaså Expressen-TV, Discovery+ och GCTV.
Här hittar du program och startlistor

Ämnen


Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm, 0220-456 00, www.ridsport.se

Kontakter

Josefin Sasse

Josefin Sasse

Presskontakt Presschef 079-143 11 63
Matilda Hjertstrand

Matilda Hjertstrand

Presskontakt Pressansvarig Sport & tävling 0220-456 31

Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet är ett av 72 specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet (RF). Vi verkar för att främja ridning, sportkörning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott samt att sprida kunskap om god hästhållning och säker hantering av hästar. I kraft av ideella föreningar utvecklar vi ridsport med kvalitet, för alla - hela livet.

Svenska Ridsportförbundet
Ridsportens Hus
734 94 Strömsholm
Sweden